Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στην Τουρκία, με την πρόεδρο του «Καλού Κόμματος», Μεράλ Ακσενέρ, να ξεσπά κατά του Ερντογάν και του Μπαχτσελί, έπειτα από υπονοούμενα της κυβέρνησης για την προσωπική της ζωή.

Τα χτυπήματα στην Ακσενέρ ήταν πολύ σκληρά, διότι από προχτές άρχισαν να κυκλοφορούν από «τρολ» (σσ πληρωμένους και κατευθυνόμενους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) της κυβέρνησης να την κατηγορούν για την προσωπική της ζωή και να αφήνουν υπονοούμενα πως είναι «ελαφρών ηθών».

Η ίδια – όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης – απασφάλισε πλήρως τόσο κατά του Ντεβλέτ Μπαχτσελί όσο και κατά του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Στην ομιλία της φέρεται να είπε: «Και συ πρόεδρε Ερντογάν έχεις γυναίκα, έχεις κόρη και αφήνεις τέτοια υπονοούμενα εναντίον μου.»

Η Ακσενέρ έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να λέει πως θα τους κυνηγήσει και μετά θάνατον.

«Κι αν πεθάνω, ή κι αν με δολοφονήσουν, κι αν με απειλήσουν, κι αν μείνω ολομόναχη θα συνεχίσω τον αγώνα μου. Αν δεν το κάνω θα είμαι ανέντιμη, άτιμη. Αυτός εδώ είναι ο λόγος, ο όρκος μιας Μουσουλμάνας Τουρκάλας γυναίκας. Θεέ μου ορκίζομαι αν σταματήσω τον αγώνα μου εναντίον τους θα είμαι ανέντιμη. Τώρα θα δούμε ποιος είναι ο τολμηρός,  ο λαός, ή αυτός που κυβερνάει», είπε η Ακσενέρ.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: onalert.gr