Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού 2023, αποκάλυψε τι ειπώθηκε όταν επικράτησε ένταση στην Ολομέλεια, την ώρα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ευχές με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αντάλλαξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά το πέρας της διαδικασίας ψήφισης του Προϋπολογισμού στην ολομέλεια της Βουλής.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τι απάντησε στον πρωθυπουργό, όταν κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια, ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε «είστε εθνική εξαίρεση», για την επιλογή της καταψήφισης του Προϋπολογισμού των δαπανών εθνικής άμυνας. Η ερώτηση υπεβλήθη στον κ.Τσίπρα δεδομένου ότι την ώρα που απάντησε στον πρωθυπουργό, το μικρόφωνο ήταν κλειστό.

«Του είπα ‘δεν ντρέπεσαι; Που παρακολουθούσες τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ; Τον Αρχηγό ΓΕΣ; Γιατί παρακολουθούσες τους διευθυντές για τα εξοπλιστικά; Πες μας τώρα, γιατί; Τι ήθελες να ελέγξεις;’. Ο Μητσοτάκης δεν τόλμησε να απαντήσει», είπε ο κ. Τσίπρας.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ / Φωτογραφία Intime News

Πηγή: onalert.gr