Νέα τροπή στην «ασθένεια» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται πως δίνει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, αφού αναφέρει πως η συμμετοχή της Τουρκίας στην επικείμενη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας «απορρίφθηκε».

Μάλιστα το Anadolu, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), αναφέρει πως λόγω της απόρριψης συμμετοχής της Τουρκίας, αρνείται να συμμετάσχει στη συνεδρίαση και το Αζερμπαϊτζάν.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει:

«Το Αζερμπαϊτζάν αρνείται να συμμετάσχει στη συνάντηση της Γρανάδας με την Αρμενία, την ΕΕ, τη Γαλλία και τη Γερμανία, καθώς απορρίφθηκε η συμμετοχή της Τουρκίας».

Το Anadolu δεν διευκρινίζει σε αυτή την πρώτη ανάρτησή του ποιός ή ποιοί ήταν εκείνοι που «απέρριψαν» τη συμμετοχή της Τουρκίας και για ποιόν λόγο.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε το σημερινό και αυριανό πρόγραμμά του, επικαλούμενος «βαρύ κρυολόγημα».

Στο αυριανό πρόγραμμα του Ερντογάν περιλαμβανόταν και η συμμετοχή στη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στην οποία μετέχουν περίπου 45 χώρες.

Πηγή: onalert.gr