180 κιβώτια σταφύλια στον Ναύσταθμο Κρήτης τα οποία μοιράστηκαν σε 10 πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην περιοχή έστειλαν οι παραγωγοί και συσκευαστές σταφυλιών από τις Αρχάνες Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Δήμο.

“Ήταν μια πρωτοβουλία και δημοτών και πολιτών, την οποία την ανέλαβαν 2-3 άτομα και δημότες, συμμετείχε και ο Δήμος για να συμπαρασταθούμε έτσι στο Πολεμικό Ναυτικό. Δεδομένου ότι το Πολεμικό ναυτικό που στο Αιγαίο ένα μήνα με 45 μέρες, αισθανθήκαμε και εμείς την ανάγκη να κάνουμε κάτι έτσι συμβολικά

Πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς, τους Αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και τα πληρώματα συγκινήθηκαν για μ’αυτή την χειρονομία που έκαναν οι αρχανιώτες παραγωγοί.” δήλωσε ο Μιχάλης Δακανάλης, αντιδημάρχος Αρχανών Ηρακλείου.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Κρητικοί δείχνουν την αγάπη τους για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Λίγες μέρες νωρίτερα, γνωστό ψητοπωλείο της περιοχής, κέρασε φαγητό το πλήρωμα της Π/Φ ΖΕΥΣ για δύο συνεχόμενα βράδια. Το πλήρωμα του ΖΕΥΣ ευχαρίστησε τους Κρητικούς για την ευγενική χειρονομία και δημοσίευσαν και μερικές φωτογραφίες από την «επιχείρηση». Η παραγγελίες μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό ταχύπλοο.

Με πληροφορίες από zarpanews.gr

Πηγή: onalert.gr