Η επέκταση και ανάπτυξη του προγράμματος εκπαίδευσης μηχανικών αεροσκαφών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην ΕΑΒ και η επέκταση των υποδομών, συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΑΒ, Δ. Παπακώστα, με τον διευθυντή Εκπαίδευσης του υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ST BG ENG Νασίρ Αλνάγκμπι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο κ. Γεωργιάδης, παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ), Δημητρίου Παπακώστα, συναντήθηκε σήμερα με τον διευθυντή Εκπαίδευσης του υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ST BG ENG Νασίρ Αλνάγκμπι και στελέχη της πρεσβείας των ΗΑΕ στην Ελλάδα. Στη συνάντηση μετείχαν το μέλος του ΔΣ της ΕΑΒ και διευθυντής Εκπαίδευσης, Νεκτάριος Μπανάκας και η νομική σύμβουλος της ΕΑΒ, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη.

«Στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας προωθείται η ανάπτυξη και επέκταση του προγράμματος εκπαίδευσης μηχανικών αεροσκαφών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην ΕΑΒ και η επέκταση των υποδομών της βιομηχανίας για το σκοπό αυτό» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ / Φωτογραφία αρχείου Intime News

Πηγή: onalert.gr