Τις πρώτες του δηλώσεις για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από τα κεντρικά γραφεία του κόμματός του.

«Οι πολίτες μας έδωσαν ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε πιο γρήγορα και έκλεισαν οριστικά ένα κύκλο ψέματος και τοξικότητας, εδραιώνοντας έτσι την εποχή της αληθινής προόδου. Αυτή η απλόχερη στήριξη, αυξάνει την ευθύνη να ανταποκριθούμε στις ελπίδες του λαού», είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σας βεβαιώνω ότι θα μείνω πιστός στο εθνικό μου καθήκον, χωρίς να ανεχθώ καμία έπαρση και καμία αλαζονική συμπεριφορά».

Ο κ.Μητσοτάκης τόνισε ότι από αύριο κιόλας, η νέα κυβέρνηση θα ξεκινήσει το έργο για την ανάπτυξη του κράτους, για την δημιουργία ενός ισχυρού συστήματος υγείας, μιας ψηφιακής διακυβέρνησης και μιας ισχυρής πατρίδας. Ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους για την ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, που ανανεώνει την θητεία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας.

«Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και πρέπει να είναι υψηλοί σε μια δεύτερη θητεία που μπορεί να μεταμορφώσει την Ελλάδα με δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης που θα αυξήσουν τους μισθούς και θα μειώσουν τις ανισότητες. Με καλύτερη δημόσια και δωρεάν υγεία. Με ένα πιο αποτελεσματικό και ψηφιακό κράτος και μια ισχυρή πατρίδα στην πρώτη γραμμή της Ευρώπης. Έχουμε και το σχέδιο και την εμπειρία να τα κάνουμε όλα αυτά πράξη.»

«Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, αλλά περισσότερο την οικογένειά μου. Σήμερα θα χαρούμε για λίγο τη νίκη μας, αλλά από αύριο σηκώνουμε ξανά τα μανίκια», κατέληξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: onalert.gr