Την βεβαιότητά του για την νίκη του στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου εξέφρασε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η χώρα μας βρίσκεται σε διαδικασία εκλογών που θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου. Μετά από 27 ημέρες, θα πάμε στις κάλπες και θα πάρουμε μια κρίσιμη απόφαση για το μέλλον της Τουρκίας. Θα κάνουμε μια σημαντική επιλογή όχι μόνο μεταξύ υποψηφίων, κομμάτων και συμμαχιών, αλλά και μεταξύ δύο διαφορετικών αντιλήψεων.

Πιστεύουμε ότι το έθνος μας θα είναι υπέρ μιας πολιτικής εργασίας, υπηρεσιών και επενδύσεων όπως είναι εδώ και 21 χρόνια. Το ταξίδι της οικονομικής ανάπτυξης δεν θα διακοπεί. Ο λαός μας, που γνώριζε την Τουρκία πριν από το 2002, δεν θα επιτρέψει να επιστρέψει από τα δημοκρατικά και οικονομικά κέρδη που απέκτησε πληρώνοντας το τίμημα όταν χρειαστεί. Το αγαπημένο μας έθνος θα ξεκινήσει τον αιώνα της Τουρκίας λέγοντας bismillah (Στο όνομα του Αλλάχ). Ως πολιτικός που κρατά τον παλμό της πλατείας στα 40 χρόνια της ζωής του, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για το χρώμα της κάλπης», είπε ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν.

Πηγή: Newsit / Φωτογραφία αρχείου Reuters

Πηγή: onalert.gr