Στο πλαίσιο των ενημερώσεων σε σημαντικές βιομηχανικές δραστηριότητες και υποδομές της χώρας στο χώρο της άμυνας, η Ναυτική Σχολή Πολέμου (ΝΣΠ) επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE (IDE).

Η ΝΣΠ καταρτίζει και επιμορφώνει στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού για την εκτέλεση επιτελικών και διοικητικών καθηκόντων σε όλη την κλίμακα της ιεραρχίας.

Ανώτερα στελέχη της IDE υποδέχτηκαν τους επιτελείς και τους σπουδαστές της Σχολής, τους ενημέρωσαν για τα προϊόντα της εταιρίας και τις δυνατότητες συνεργασίας της με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς επίσης για τις τρέχουσες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς αμυντικές βιομηχανίες και τα πολυεθνικά προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής αμυντικών συστημάτων που συμμετέχει η εταιρία.

Παράλληλα, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες και τις μονάδες παραγωγής της IDE, όπου διαφάνηκαν οι σημαντικές δυνατότητες που έχουν αναδείξει την εταιρία σε κορυφαία βιομηχανία αμυντικών συστημάτων διεθνώς, και κατ’ επέκταση ως βασικό συντελεστή της ελληνικής οικονομίας.

IDE

Πηγή: onalert.gr