Η Άγκυρα συνεχίζει να προκαλεί με τις ενέργειές της στα Κατεχόμενα, καθώς σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε το λογαριασμός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Twitter, μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) πέταξαν πάνω από τα Βαρώσια σε μια «ιδιαίτερη» αποστολή.

Έπειτα από το «ρεσιτάλ» του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα Κατεχόμενα και πιο συγκεκριμένα στα Βαρώσια, την περασμένη Κυριακή, η Τουρκία προχώρησε σήμερα σε μια ακόμα προσπάθεια «εντυπωσιασμού», με τη χρήση στρατιωτικών drones πάνω από την επίμαχη περιοχή.

Όπως ανέδειξαν τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο λογαριασμός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στο twitter προχώρησε σε μια ανάρτηση όπου απεικονίζονται μη επανδρωμένα ενάερια οχήματα να επιχειρούν πάνω από τα Βαρώσια στα Κατεχόμενα.

Στην ανάρτηση αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: «Κατόπιν αιτήματος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, πραγματοποιήθηκε αεροφωτογράφηση με ένα μίνι UAV εξοπλισμένο με φωτογραμμετρία από τη Γενική Διεύθυνση Χαρτογράφησης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να διεξαχθούν πιο υγιείς μελέτες απογραφής στην περιοχή Βαρωσίων»».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Με πληροφορίες από: SigmaLive / Φωτογραφία Twitter

Πηγή: thracenews.gr