Οι φήμες για σοβαρά προβλήματα υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, «φούντωσαν» ξανά, όπως και τα σενάρια για αντικατάσταση του, αν απαιτηθεί.

Για τις φήμες, μίλησε χθες στο δελτίο ειδήσεων του OPEN και ο Τούρκος αναλυτής, Cevheri Güven.

«Δυσκολεύεται να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, υπάρχει μία πολύ μεγάλη οθόνη πίσω από τους δημοσιογράφους και πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις που του θέτουν, οι οποίες είναι προετοιμασμένες εκ των προτέρων, διαβάζοντας τα κείμενα σε αυτή την οθόνη… Πραγματικά έχει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του».

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν ένα μήνα, στις 11 Αυγούστου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης σε δημοσιογράφους του CNN Turk και του Kanal D.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, Νο1 trend στο Twitter ήταν το #CumhurbaşkanıGündemÖzel (σ.σ. η σημαντική ατζέντα του προέδρου). Ανάμεσα στα… αποθεωτικά σχόλια για όσα έλεγε ο πρόεδρος της Τουρκίας, εμφανίστηκαν και κάποιοι – ιδιαίτερα παρατηρητικοί – χρήστες, που αναρτούσαν φωτογραφίες με τα πλάνα που… πρόδωσαν τον Ερντογάν.

Τα πλάνα αυτά, αποκάλυπταν το auto queue, που είχε στηθεί ακριβώς πίσω από τους δημοσιογράφους για να… διαβάζει ο «σουλτάνος» Ερντογάν τις απαντήσεις του!

Και κάπως έτσι άρχισε το… πάρτι, αλλά και το κράξιμο στον Ερντογάν:

«Στην πραγματικότητα διοικεί τη χώρα χρησιμοποιώντας το auto queue»

“Τέσσερα άτομα με εμφάνιση δημοσιογράφου που δεν ξέρουν τι ερωτήσεις να κάνουν στον αξιότιμο πρόεδρο, ο αξιότιμος πρόεδρος απαντά στις ερωτήσεις από το auto queue. Είμαστε χώρα της πλάκας”.

“Μπορούμε να αρχίσουμε με όποια ερώτηση θέλουμε, κύριε; Όχι, πρέπει να ρωτήσετε βάσει της απάντησης που υπάρχει στο auto queue”.

“Για άλλη μία φορά διαπιστώσαμε ότι η χώρα διοικείται από το auto queue σε ζωντανή μετάδοση”.

Πηγή: Newsit.gr

Πηγή: onalert.gr