Με μια οργισμένη δήλωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» σύμφωνα με το οποίο η διπλωματική σύμβουλος του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Τούρκου Προέδρου, Ιμπραήμ Καλίν και ζήτησε επανέναρξη του ελληνοτουρκικού διαλόγου.

«Κάποιοι που φαίνεται ότι έχουν εθιστεί στα fake news και στις προβοκατόρικες δημοσιεύσεις σπεκουλάροντας στα εθνικά μας θέματα, εφηύραν στο παρά 5΄ της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, «μυστικές συνεννοήσεις» με την Τουρκία. Διεκδικώντας λίγη προσοχή, τη μια προβάλουν αρνητές του κορονοϊού και την άλλη πλασάρουν κάλπικες ειδήσεις», αναφέρει στην δήλωσή του ο Στέλιος Πέτσας.

Και καταλήγει: «Διαψεύδουμε λοιπόν το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Δεν υπήρξε επικοινωνία της διπλωματικής συμβούλου του Πρωθυπουργού Ελένης Σουρανή με τον εκπρόσωπο του Τούρκου Προέδρου για επανέναρξη των διερευνητικών επαφών. Κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια στην πλάτη της χώρας».

Πηγή: thracenews.gr