Τα μαχητικά αεροσκάφη τύπου Rafale της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας και πιο συγκεκριμένα του ακροβατικού σμήνους «Patrouille de France» πραγματοποίησαν πτήση πάνω από την Αθήνα, για να αποχαιρετήσουν την Ελλάδα μετά τη συμμετοχή τους στην Athens Flying Week, η οποία διεξήχθη στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Τανάγρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου.

Τα γαλλικά μαχητικά πέταξαν πάνω από την Αθήνα και τον αττικό ουρανό το πρωί της Δευτέρας και «μάγεψαν»  πλήθος πολιτών που είχε καταφέρει να βρει μια θέση στους λόφους του κέντρου της Αθήνας και της Ακρόπολης για να δουν από κοντά τα «καμάρια» της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ σήμερα δημοσιεύτηκε και ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Η πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα πραγματικά εντυπωσιακό βίντεο, μέσα από το πιλοτήριο των μαχητικών αεροσκαφών της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων «Patrouille de France» , ενώ στη δημοσίευση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η @PAFofficiel και τα #Rafale πετούν πάνω από την #Αθήνα και σας προσφέρουν την καλύτερη θέα στην #Ακρόπολη, μέσα από το πιλοτήριο. Δείτε το βίντεο»!

Πηγή: onalert.gr