Καλοδεχούμενη χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης που βρισκόταν στην παρουσίαση του αναπτυξιακού σχεδίου για την Κρήτη όταν πληροφορήθηκε την εξέλιξη από τη Βουλή.

«Καλοδεχούμενη η πρόταση και είναι αλήθεια ότι τον παρακαλούσα πολλούς μήνες να το κάνει» είπε ο κ. Μητσοτάκης που πρόσθεσε ότι είναι «πολύ καλή ευκαιρία για να συγκρίνουμε πεπραγμένα τετραετιών. Επιδιώκω τη σύγκριση, ελάτε να συγκριθούμε» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος πρόσθεσε ότι «εύχομαι οι πολίτες να ξεπεράσουν το νέφος της τοξικότητας και να αντιληφθούν ποιοι μπορούν να τους μιλήσουν για το μέλλον τους».

«Από αύριο θα είμαστε στη Βουλή και την Παρασκευή θα πάρουμε ψήφο εμπιστοσύνης και μέχρι να προκηρύξουμε τις εκλογές θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Νωρίτερα, από το βήμα του κοινοβουλίου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ.Αλέξης Τσίπρας, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι παρακολουθούσε, μεταξύ άλλων, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τον απερχόμενο Αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, τον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας, κ. Διακόπουλο και τους πρώην και νυν επικεφαλής της Διεύθυνσης Εξοπλισμών.

Τελειώνοντας την παρέμβασή του, ανακοίνωσε ότι υποβάλει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Πηγή: onalert.gr