Για έλλειψη ανθρωπισμού κατηγόρησε για άλλη μία φορά την Ελλάδα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι γυναίκες και τα παιδιά υποφέρουν περισσότερο από όλους τους πρόσφυγες στα σύνορα.

Άλλο ένα show -όπως μόνο αυτός ξέρει- έδωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του σε συνεδριακό κέντρο, από την οποία -φυσικά- δεν απουσίαζαν οι αναφορές στην Ελλάδα και η κατάσταση στα σύνορα του Έβρου.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας κάλεσε την χώρα μας να ανοίξει τα σύνορα της, καθώς -όπως υποστήριξε- οι πρόσφυγες δεν έχουν σκοπό να μείνουν στην Ελλάδα, αλλά να φύγουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

“Ελλάδα, σε καλώ να ανοίξεις τα σύνορα. Άφησε τους να πάνε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μείνουν μαζί σας. Σας το είπαμε. Ότι αν συνεχιστεί αυτό, θα ανοίξουμε τις πόρτες. Δεν το πιστέψατε”.

Ο Ερντογάν δεν δίστασε να… χρησιμοποιήσει και τον εγγονό του, για να παρουσιάσει το απάνθρωπο πρόσωπο της Ελλάδας. “Έδειξα στον εγγονό μου ένα μωρό που περπατούσε στα σύνορα, παράλληλα με τον φράχτη. ‘Όπως εσύ, πέφτει, σηκώνεται. Ξέρεις γιατί; Για να γλιτώσει από τους κακούς’ (σ.σ. είπε στον εγγονό του). Και με ρώτησε: ‘Είναι κακοί;’, ‘Ναι, είναι κακοί’ “.

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, ο “σουλτάνος” ανέφερε πως οι γυναίκες και τα παιδιά υποφέρουν περισσότερο από όλους τους πρόσφυγες στα σύνορα.

Πηγή: Hurriyet

Πηγή: onalert.gr