Δεν είναι μόνο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που έχει… απασφαλίσει και απειλεί ευθέως την Ελλάδα. Είναι και ο (ας μην το ξεχνάμε) άνθρωπος που τον έστειλε με τη στήριξή του στην εξουσία, ο εθνικιστής Ντεβλέτ Μπαχτσελί που… παραληρεί.

Ο Μπαχτσελί, πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, που στηρίζει το AKP του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει πορεία για τα Δωδεκάνησα! Γιατί κακώς δόθηκαν στην Ελλάδα και τα θέλει… πίσω!

Διαβάστε ακόμη: Ερντογάν: “Το βέλος έχει φύγει από το τόξο και σίγουρα θα βρει το στόχο του” – Το αποδέχεται αυτό ο ελληνικός λαός; (vids,pics)

«Τα Δωδεκάνησα πάρθηκαν από τα χέρι μας με άδικο τρόπο. Το καθεστώς τους θα πρέπει να επανεξεταστεί. Η Τουρκία έχει δικαιώματα, έχει λόγο, έχει αναμνήσεις έχει στοιχεία που δεν μπορούν να εξαφανιστούν. Το να αποποιηθούμε τα δικαιώματα μας που έχουμε στα Δωδεκάνησα θα είναι ενάντια στο εθνικό πνεύμα της εποχής» δήλωσε ο Μπαχτσελί, όπως μετέδωσε από την Τουρκία ο Μανώλης Κωστίδης.

Και δεν την κάνει την πορεία για τα Δωδεκάνησα μια… όποια μέρα ούτε σε μια όποια… πόλη. Θα την κάνει στις 09 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 στη Σμύρνη. «Στόχος μας είναι τον 9ο μήνα και στις 9 η ώρα, δηλαδή στις 9 Σεπτεμβρίου 2020, να πραγματοποιήσουμε μία αποφασιστική πορεία στη Σμύρνη, εκεί όπου πετάξαμε τον εχθρό στη θάλασσα να υπάρχουν 12 ομάδες που θα εκπροσωπούν τα Δωδεκάνησα με 81 άτομα σε κάθε ομάδα και να κάνουμε μια πορεία για την ανεξαρτησία και την αποφασιστικότητα».

Πηγή: Newsit.gr

Πηγή: onalert.gr