«Πάρτι» έχουν στήσει τα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την πτήση του υπουργού Άμυνας της γειτονικής χώρας, του Χουλουσί Ακάρ.

Για παράδειγμα η Haberler αναφέρει πως «ενώ η ένταση με την Ελλάδα συνεχιζόταν στο Αιγαίο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ πέταξε με το F-16 στο πλαίσιο της έναρξης του νέου έτους πτητικής εκπαίδευσης της Διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας»

Ο Ακάρ – συνεχίζει η Haberler – άνοιξε με μια πτήση με F-16 το Έτος Εκπαίδευσης Πτήσης Εκπαίδευσης 2022-2023 της Διοίκησης Πολεμικής Αεροπορίας στην 1η Διοίκηση Βάσης Αεριωθουμένων, όπου έφτασε με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατηγό Yaşar Güler, τον Διοικητή Χερσαίων Δυνάμεων Στρατηγό Musa Avsever, τον Διοικητή Ναυτικών Δυνάμεων Ναύαρχο Ercüment Tatlıoğlu και Διοικητής Πολεμικής Αεροπορίας Στρατηγός Atilla Gülan.

Όπως μας πληροφορεί το ίδιο μέσο ενημέρωσης, ο Ακάρ έφτασε στη Διοίκηση της 113 Μοίρας, η οποία έχει ως σύνθημα το «Anytime Anywhere» για την πραγματοποίηση της πτήσης.

Στη συνέχεια, φορώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό, ο Ακάρ μπήκε στο πιλοτήριο του F-16. Μετά τους ελέγχους, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας μετείχε στην «πανηγυρική» πτήση που σήμανε την έναρξη του Έτους Πτητικής Εκπαίδευσης 2022-2023.

Φυσικά ο τηλεοπτικός και φωτογραφικός φακός ήταν «πανταχού παρών».

Δείτε τα βίντεο και τα στιγμιότυπα που μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, από την πτήση του Ακάρ με F-16 που φέρει το όνομά του:

Φυσικά κάποια ΜΜΕ δεν χάνουν την ευκαιρία να χαρακτηρίσουν την πτήση του Τούρκου υπουργού Άμυνας με F-16 «κάπου» στο Βόρειο Αιγαίο, ως «μήνυμα» στην Ελλάδα…

Πηγή: haberler

Πηγή: onalert.gr