Θλίψη και πένθος τόσο για το Πολεμικό Ναυτικό όσο και για την Περιφέρεια Αττικής, καθώς όπως έγινε γνωστό έφυγε ξαφνικά από την ζωή σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου ο Υποναύαρχος ε.α και Δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων Σπύρος Πολλάλης.

Ο Σπύρος Πολλάλης υπήρξε Υποναύαρχος (ε.α) του Πολεμικού Ναυτικού. Είχε καταταγεί στο Πολεμικό Ναυτικό το 1980 και από το 1984 του απονεμήθηκε ο βαθμός του Σημαιοφόρου. Είχε εκλεγεί Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων στις δημοτικές εκλογές του 2019 με ποσοστό 58,57% στον δεύτερο γύρο και είχε δηλώσει πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Ο Σπύρος Πολλάλης ήταν πατέρας δύο παιδιών, του Χρήστου και την Μαρίας.

Ανακοίνωση από την ΚΈΔΕ και τον Περιφερειάρχη Αττικής

Τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους δημότες για την πρόωρη και αναπάντεχη απώλεια «του άξιου συνάδελφου και φίλου» δημάρχου  Σπύρου Πολλάλη, εκφράζει σε μήνυμά του, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης: «Ο Σπύρος Πολλάλης υπήρξε ένας εξαίρετος άνθρωπος, που κόσμησε για πολλά χρόνια με την παρουσία του το Πολεμικό Ναυτικό, ενώ αργότερα υπηρέτησε με ήθος και αφοσίωση την Αυτοδιοίκηση. Είχε ακόμη πολλά να προσφέρει στον τόπο του. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του και να ζήσω από κοντά την εργατικότητά του και τη μεγάλη θέληση του να προσφέρει στον τόπο του που τόσο αγαπούσε. Δυστυχώς η μοίρα ανέκοψε τον δημιουργικό του δρόμο».

Τη βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του δημάρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων, Σπύρου Πολλάλη, εκφράζουν ο πρόεδρος και το ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Στο συλλυπητήριο μήνυμα αναφέρεται ότι ο Σπύρος Πολλάλης υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος το Πολεμικό Ναυτικό αποστρατευόμενος με τον βαθμό του υποναυάρχου και με ζήλο την Αυτοδιοίκηση από τη θέση του δημάρχου Τροιζηνίας-Μεθάνων.

Με πληροφορίες και από: ΑΠΕ – ΜΠΕ / Φωτογραφία αρχείου Intime News

Πηγή: onalert.gr