Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι στη Σάμο, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν – ένα Cessna 172 – συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή Ποτοκάκι, στα ανοικτά του Πυθαγόρειου.

Το Cessna 172, αναφέρθηκε ήδη από χθες ότι αναχώρησε από το Ισραήλ και «αντιμετώπισε πρόβλημα στην προσέγγιση του αεροδρομίου του νησιού».

Αυτό όμως που δεν ήταν γνωστό – και αναφέρει σήμερα η Jerusalem Post – είναι η ταυτότητα των δύο ατόμων που επέβαιναν στο αεροσκάφος: Ήταν ένα παντρεμένο ζευγάρι, ο Χάιμ και η σύζυγός του Εστί Γκαρόν.

Ο Χάιμ Γκαρόν, πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Υπουργείου Επικοινωνιών, διατέλεσε μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Ο Γκαρόν δεν θεωρήθηκε ως ένας από τους βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης και – πάντα όπως σημειώνει η Jerusalem Post – ο θάνατός του δεν θα εμποδίσει την εξέλιξη της υπόθεσης.

Οι σημαντικότεροι μάρτυρες από το χώρο των επικοινωνιών είναι οι Shlomo Filber και Avi Berger.

Ο Γκαρόν ήταν ένας από τους αναπληρωτές τους. Ωστόσο, επρόκειτο να καταθέσει στη δίκη.

«Εντοπίσαμε συντρίμμια του αεροσκάφους στη θάλασσα περίπου ένα μίλι νότια από το αεροδρόμιο», δήλωσε αξιωματούχος της ακτοφυλακής στο Reuters.

Ακόμη δεν είναι σαφές ποιο ήταν το πρόβλημα π[ου προκάλεσε τη συντριβή, αν και τα στοιχεία φαίνεται να δείχνουν τεχνικό πρόβλημα με τον κινητήρα, ανέφερε το CNN.

Πηγή: jpost

Πηγή: onalert.gr