Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, το όνομα του οποίου επίσης είχε αναφερθεί για ανάληψη καθηκόντων στον κρίσιμο τομέα της Πολιτικής Προστασίας, χαρακτηρίζει «άριστη» την διπλή επιλογή των κυρίων Στυλιανίδη και Τουρνά ως πολιτικής ηγεσίας του νεοσύστατου υπουργείου.

Ο κ. Κωσταράκος, με ανάρτησή του στο facebook, σημειώνει πως έχει συνεργαστεί τόσο με τον κ. Στυλιανίδη, όσο και με τον κ. Τουρνά και πως η επιλογή τους «έχει όλα τα εχέγγυα επιτυχίας στον δύσκολο και κρίσιμο αυτό τομέα».

Συγκεκριμένα ο κ. Κωσταράκος γράφει:

«Συγχαρητήρια στη νέα πολιτική ηγεσία του νέου Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, τον Υπουργό Κύριο Χρήστο Στυλιανίδη και τον Υφυπουργό Πτέραρχο Κύριο Ευάγγελο Τουρνά. Είχα την τιμή να συνεργαστώ και με τους δυο στις Βρυξέλλες και στην Αθήνα κατά τους προηγούμενους κύκλους καθηκόντων μας, και μπορώ να διαβεβαιώσω ότι πρόκειται για μια άριστη διπλή επιλογή που έχει όλα τα εχέγγυα επιτυχίας στον δύσκολο και κρίσιμο αυτό τομέα. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία και στους δυο».

Πηγή: onalert.gr