Ως αθέμιτη παραπληροφόρηση χαρακτηρίζει με ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), τον τίτλο του καθηγητή της ΣΣΕ που έχει αποδοθεί στον πρόεδρο του κόμματος «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» ταξίαρχο ε.α. κ. Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Στην ανακοίνωση διευκρίζονται τα εξής:

  • Η εκλογή των Καθηγητών, μελών του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Σχολής Ευελπίδων, γίνεται με βάση σχετικό νόμο και σύμφωνα με τις διαδικασίες των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ). Ο Ταξίαρχος ε.α. κ. Δημήτριος Χατζηλιάδης ουδέποτε υπήρξε Καθηγητής, μέλος ΔΕΠ, της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), ούτε ποτέ καν υποψήφιος για κατάληψη θέσης ΔΕΠ. Συνεπώς δεν είναι ορθό ότι είναι ή ήταν Καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.
  • Ο ταξίαρχος ε.α. κ. Δημήτριος Χατζηλιάδης είναι πρώην συμβασιούχος Διδάσκων της ΣΣΕ, καθώς δίδαξε κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2008-2012 και 2015-2016 το μάθημα «Στρατιωτική Γεωγραφία», και με βάση την νομοθεσία η ιδιότητα αυτή δεν επιτρέπει τη χρήση του τίτλου του καθηγητή, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: onalert.gr