Το Ιράν «διαψεύδει έντονα τις φήμες» που θέλουν τον «εγκέφαλο» της τρομοκρατικής οργάνωσης Quds Force (Δύναμη Κουντς) να βρίσκεται στη χώρα και όχι στην Ελλάδα, μετά τη σύλληψη των δύο Πακιστανών που σχεδίαζαν «τυφλό χτύπημα» σε εβραϊκό εστιατόριο Ψυρρή.

«Η Πρεσβεία της Ι. Δ. του Ιράν, διαψεύδει έντονα τις φήμες που διαδίδονται από σιωνιστικές πηγές και τις αβάσιμες κατηγορίες τους εναντίον του κράτους. Είναι προφανές ότι τα κατασκευασμένα σενάρια τους σκοπεύουν την εκτροπή της προσοχής του κοινού από την εσωτ. τους κρίση», αναφέρει μέσω Twitter για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή.

Με αυτόν τον τρόπο, το Ιράν διαψεύδει όσα ακούγονται για την τρομοκρατική οργάνωση που φέρεται να δρούσε και στην Ελλάδα αλλά και ότι τα μέλη της σχεδίαζαν «τυφλό χτύπημα» σε εβραϊκό εστιατόριο στην περιοχή του Ψυρρή.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση του τρομοκρατικού χτυπήματος στου Ψυρρή, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ο “εγκέφαλος” της οργάνωσης φέρεται να βρίσκεται στο Ιράν».

Με πληροφορίες από: Newsit / Φωτογραφία Intime News

Πηγή: onalert.gr