Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, θα παρουσιαστεί στον Αυλώνα με την ΕΣΣΟ του Μαρτίου για να υπηρετήσει την θητεία του διάρκειας 20 ημερών, ως Έλληνας του εξωτερικού.

Αυτό αναφέρει στην στήλη του στο Tovima.gr ο «Βηματοδότης», προσθέτοντας ότι ο κ. Κασσελάκης θα υπηρετήσει ως μαυροσκούφης στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων.

Σύμφωνα πάντα με τον «Βηματοδότη» που επικαλείται αρμόδια πηγή, ο κ. Κασσελάκης στο διάστημα της ολιγοήμερης θητείας του και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς δεν θα δικαιούται άδειας, αλλά μόνον μίας ή δύο επισκέψεων.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα της στήλης «Βηματοδότης» στο tovima.gr:

«Πολύ συζήτηση έχει γίνει και πολύ μελάνι έχει χυθεί για τη θητεία του Στέφανου Κασσελάκη καθώς επηρεάζει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου.

Όπως, πάντως, μας πληροφορεί ο ΒΗΜΑτοδότης, η οριστική απόφαση ελήφθη.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης θα καταταγεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα τον προσεχή Μάρτιο (με την ΕΣΣΟ του Μαρτίου). Αμέσως, δηλαδή μετά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα υπηρετήσει, όπως έμαθα, ως μαυροσκούφης του Ιππικού Τεθωρακισμένων μειωμένη θητεία 20 ημερών (ως Έλλην εξωτερικού), αλλά στο διάστημα των 20 ημερών και έως την ορκωμοσία του δεν δικαιούται αδείας, σημειώνει η ίδια πηγή.

Δηλαδή θα παραμείνει περίπου 20 ημέρες στο στρατόπεδο. Δικαιούται όμως μιας ή το πολύ δύο επισκέψεων. Εκτός κι αν υπάρξει διαφορετικός κανονισμός».

Πηγή: tovima

Πηγή: onalert.gr