Συνεχίζονται οι προκλήσεις Ερντογάν σε στεριά και θάλασσα, την ώρα που τα fake news για εχθροπραξίες της ελληνικής πλευράς κατά μεταναστών δίνουν και παίρνουν.

Άλλο ένα βίντεο-ντοκουμέντο, ένα από τα πολλά, που δείχνει πώς δρα η τουρκική ακτοφυλακή εμβολίζοντας σκάφος του Λιμενικού σώματος.Είναι ένα από τα πολλά, που θέλει να κρύψει η Τουρκία, την ίδια ώρα που Ερντογάν και Τσαβούσογλου παίζουν βρώμικα κατηγορώντας την Ελλάδα με ψευδείς ειδήσεις.

Δείτε το βίντεο:

Συνεχίζει την προπαγάνδα ο Ερντογάν

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο αεροπλάνο της επιστροφής από τη Μόσχα, όπου συζήτησε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για τις εξελίξεις στη Συρία, ο Ερντογάν ανέφερε πως «η Ελλάδα καταδιώκει τους πρόσφυγες. Οι πόρτες μας δεν κλείνουν και δεν θα συζητήσουμε άλλο αυτό το θέμα. Οι Έλληνες έχουν σκοτώσει τουλάχιστον πέντε άτομα στα σύνορα, με βάση όσα ξέρω ως τώρα. Επιπρόσθετα, βουλιάζουν βάρκες και η προσεγγισή τους είναι βίαιη».

Ακόμη, ο Τούρκος πρόεδρος ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη λόγω της μη ανθρωπιστικής στάσης της Ελλάδας.

«Τα σύνορά μας δεν θα κλείσουν. Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ ζήτησε να συναντηθούμε στη Σόφια και να προσκαλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Την ημέρα που το πρότεινε, σημειώθηκαν δύο θάνατοι στα σύνορα.

Δεν θέλω να βρεθώ στον ίδιο χώρο και να βρεθώ στην ίδια φωτογραφία με εκείνον. Προσπάθησαν αρκετά να με πείσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Αυτά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά», πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Πηγή: thracenews.gr